Hoe kunnen wij jou helpen?

Door enkele zaken uit te besteden kan je tijd winnen en ben je zeker van de kwaliteit van het werk.
Ons team helpt je om jouw huis zelf te verkopen, zonder stress.

pexels nathan cowley 1128796

Stap 1

EPC keuring

Energiezuinigheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Onze EPC keuring biedt een grondige evaluatie van het energieverbruik van uw woning. Hiermee krijgt u inzicht in hoe energie-efficiënt uw huis is en welke verbeteringen mogelijk zijn.

pexels mikhail nilov 8729721 scaled

Stap 2

Asbestinventaris

Een asbestattest is verplicht bij de verkoop en verhuur vanaf 23 november 2022 voor gebouwen die gebouwd zijn voor 2001. Dit is een besluit van de Vlaamse overheid met als doel Vlaanderen asbest veilig te maken tegen 2040.

pexels pixabay 48889 scaled

Stap 3

Elektrische keuring

Tijdens de controle wordt nagegaan of uw elektrische installatie voldoet aan de voorschriften van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI). De controle moet door een erkend controleorganisme worden uitgevoerd.

pexels breakingpic 3305 scaled

Stap 4

Waardebepaling

Als je je huidige woning wilt verkopen of een nieuwe woning wilt kopen, wil je de waarde van je woning schatten. Maar de waarde van een huis berekenen, hoe doe je dat? Er zijn verschillende mogelijkheden om tot een waardebepaling van een woning te komen.

pexels karolina grabowska 4397899 scaled

Stap 5

Maak foto's van je woning

Nu je woning op orde is en je de vraagprijs kent, kun je beginnen met het maken van foto’s, die een cruciaal onderdeel zijn van je promotiemateriaal. Met voldoende licht in de ruimte kun je met een moderne smartphone perfecte foto’s maken.

Het is niet moeilijk als je wat hulp krijgt.

Verken nuttige tips en inzichten over het zelf verkopen van je woning in onze blog.